B1 s-a vandut prima. Ea a inteles trendul istoriei, mersul lucrurilor, vointa de schimbare … solutiile win-win-win, etc.

Realitatea TV a fost vanduta. Nu ar fi pentru prima oara cand aceasta televiziune isi schimba stapanul, dar acum – prin vanzarea din arest – gestul capata alte dimensiuni. Iar primele intrebari ar suna: “A vandut de voie sau de nevoie?” si nu mai putin important: “Ce culoare politica are noul proprietar?” …

Antena 1 nu a fost vanduta, inca :-)! Dar a reusit printr-o serie de reactii dure sa strice unele prietenii care pareau de nezdruncinat la un moment dat. Atunci cand soliciti 60 de milioane de Euro despagubiri retroactive inseamna ca ai inlocuit securea razboiului direct cu … o bazooka!

Ce ne priveste – pe mine si pe tine – acest lucru?

Pai, e evident: in preajma alegerilor, pana la constructia unui mesaj coerent, hai sa ne ocupam de rezolvarea carausilor/purtatorilor de mesaje. Sa aiba o anumita selectivitate si doza de bun simt, sa vada anumite “aspecte ale chestiunii”, sa renunte la a vedea alte lucruri care pot deranja pana la urma linistea cetateanului – acela care trebuie adormit inainte de vot!