Title page of Timpul newspaper

E timpul pentru investiţii în media...

Despre discursul lui Dan Puric vom spune că îndeamnă la ascultare faţă de Legea strămoşească, fiindcă actuala lege pare a nu funcţiona …

Legile actuale, spune Domnul Puric, au stricat societatea dând nas coruptibilităţii din oameni – de aceea, salvarea poate veni numai redescoperind valorile îngropate, prăfuite, supuse uitării forţate … Aceste valori sunt precum jarul care mocneşte sub stratul de cenuşă – profund latente, vii şi indestructibile: pe scurt, ortodoxia şi folclorul nostru românesc.

Sigur, acest drum pe care ni-l propune Domnul Puric implică un efort de cunoaştere, de studiu, de stat-de-vorbă şi uneori (aparent) de pierdut timpul în discuţii cu bătrâni care (poate) se exprimă mai greu sau în meditaţii şi în rugăciune: dar ce câştig real îţi oferă aceste “săpături” în fiinţa neamului: ancora pentru o mare în furtună!

Mai simplu spus, Domnul Dan Puric ne invită să ne pierdem timpul pentru a ne (re)câştiga fiinţa naţională!

Nu-i puţin lucru că Robert Turcescu a hotărât trecerea la postul B1 prin acest mesaj – Contează CE spunem, mai mult decât UNDE spunem… Uneori funcţionează, dar niciodată de unul singur, Robert! Politica postului trebuie să fie una închegată pentru a observa o creştere a audienţei generale – mai pe scurt, e timpul unor investiţii în programe de calitate.