Călin Diaconu (în 2009)

Dragă Cititorule!

Bine ai venit pe blogul meu. L-am început în glumă, ca mai toate lucrurile serioase pe care le-am întreprins în viaţă până acum, şi uite că … m-a prins!

E interesant cum tehnica a evoluat, facilităţile şi aplicaţiile “free” sunt astăzi tot mai prietenoase, iar computerul a devenit de mult ceva …  mai mult decât o maşină de scris şi editat texte!

Abia acum, după câte serii Matrix s-au lansat pregătitor în cinema-uri şi după câte eforturi de comunicare au făcut cei din telefonia mobilă şi/sau internet, cabliştii şi dezvoltatorii de web, producătorii de softuri şi/sau de harduri – înţelegem că lumea noastră s-a împărţit definitiv în online şi offline.

Cum vom reusi sa reînnodăm cele două universuri şi mai ales cum vom arăta după marea simbioză, când noutatea va face parte firesc din viaţa noastră … rămâne de văzut.

Mi-e greu să nu recunosc că plăcerea de a ne cunoaşte “face-to-face”, la o halbă de bere draft proaspătă sau o cană de ceai înmiresmat – filosofând pe marginea evoluţiei timpurilor în care ne-am născut şi crescut …  rămâne o primă opţiune! Probabil un ecou al modelului antropologic pe care-l exersam in Trocadero, ca o extensie a seminariilor Facultatii de Istorie inceputa cu greu in dictatura si terminata poate prea usor in libertate…

Dar şansa cunoasterii personale – o avem şi aici, în mediul on-line! E minunat să trăieşti în mai multe locuri, în acelaşi timp, nu-i aşa? Aştept cu interes întrebările şi provocările tale, dar până atunci …

… îţi doresc “lectură plăcută”, deşi ştiu şi simt că nu lectura e ceea ce aşteptăm fiecare din noi de la acest blog, ci interacţiune, dezbatere în cadrul unui dialog fecund. Ca pe vremuri, la Trocadero!

Călin Diaconu

3 Responses to “Contact”

  1. Andreea Dragne Says:

    Servus! adica un fel de Buna 🙂 Te-am descoperit si te pun sub urmarire! Cand ma voi simti competenta sa comentez, revin …


    1. Multam fain! 🙂

      Oricand vei considera ca esti pregatita, ne vom bucura sa te primim in mijlocul nostru, te asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s