Adrian, purtatorul unui mesaj pe-ntelesul nostru!

Mai multi prieteni s-au aratat surprinsi – sau chiar usor dezamagiti – de rezultatul votului de-acum o saptamana, stiti, cand cu finala concursului “Romanii au talent”…

Ca nu trebuia sa iasa baiatul ala (Adrian Tutu), ca mai tare a fost pustiu’ cu beatbox-ul (Cosmin Agache) sau celalalt, cu vocea de privighetoare (Narcis Ianau), sau chiar spalatorul de masini (Valentin Dinu)…

Le-am spus ca avem – ca publicitari, motive reale de bucurie: romanii nostri reactioneaza emotional, la mesaje pe care le inteleg! Degeaba si-au irosit talentul cantand in engleza: televotantii au raspuns prompt “imi pace, dar nu inteleg ce zice” – iar lipsa de incredere astfel creata s-a transformat usor in ezitare.

Se pare ca atunci cand romanul e hotarat sa voteze, stampila nu-i prea tremura in mana. Romanul e un votant ferm, pentru ca-n ecuatia alegerii intre mai multe optiuni, ceea ce conteaza e feeling-ul :-)!

Romanul voteaza ceea ce intelege ca simte, si nu poate simti profund decat ceea ce intelege.

Rolul publicitarilor – sa caute vorbele simple, pe-ntelesul massei care nu se va lasa pacalita… decat de acele lucruri pe care le intelege!

Felicitari PRO TV si pentru audienta care a zdrobit eternul derby al fotbalului romanesc. Deci, se poate trai in televiziune si fara fotbal!?