Mare Scena adusa din Olanda

Sting in Piata Constitutiei, cu fata spre un simbol al comunismului – adica Palatul Parlamentului, cantand pentru o mare de 10.000 de oameni, cu “casa inchisa” … prilej de bucurie, traire muzicala si o scurta reflectie despre viata si muzica acestui mare artist.

Pe numele lui intreg Gordon Matthew Thomas Sumner, Sting va implini anul acesta 60 de ani! Pentru multi, o varsta a intelepciunii, a nostalgiei – si au fost destule piese din trecut. Parca mai valoroase, mai pline de substanta pe masura ce s-au inmultit anii ascultarilor si repetitiilor – pe prim plan as pune “Message in a Bottle”, cantata impreuna cu publicul! Constitutia lui Sting a cucerit Piata Constitutiei din Bucuresti, prin acest mesaj: iubiti, si o sa va fie mai bine…

Sophia Phylarmonic Orchestra – l-a sustinut cu profesionalism, un cuvant special de admiratie pentru backing vocal-ul Jo Lawry, o australianca plina de talent si voce care spune despre sine “I suppose my dream job is as a sideman, because I love to be in somebody else’s project, and for my job to be making their music sound great.”

Asteptam cu interes difuzarea concertului de la Bucuresti de catre Prima TV, pana atunci – ne delectam cu ce am gasit pe You Tube: