Mie mi-a trecut glezna cand am vazut ce fac baietii astia.

Mi-am amintit ca in maternitate, pana sa se lamureasca Mama cum e cu primul ei nascut, am supt de la o tiganca.

Am simtit nevoia sa iert pe toata lumea, desi nu ma simt certat cu cineva anume.

Am recunoscut o prima lipsa a memorabilului film al copilariei noastre, “Satra” – si m-am simtit in acelasi timp, razbunat pe toate cate umpleau cu fustele lor colorate, panza ecranului de cartier.

Si, ceea ce e mult mai important, am trecut cu bine peste socul deplorabilei lipse de civilizatie aratate de Seful Diplomatiei Romane – care a pierdut foarte probabil prilejul vietii lui … acela de a iesi cu bine dintre un Ciocan si o Coroana! Lipsa de civilizatie nu e a celor necivilizati, a celor salbatici – ci a celor doldora de cultura, care se pretind absolventi de scoli superioare si sunt incapabili de reactii normale!

Gasind in acest dans al celor sapte tigani maghiari efecte cu adevarat terapeutice, recomand Excelentei Voastre, Domnule Ministru –  sa urmariti pana la final!

Fara pareri de rau, si … fara regrete! Aveti posibilitatea de “watch again”, clipa aceasta de glorie a lor nu va imbatrani niciodata, pe cand absenta Dumneavoastra din Loja Operei va fi uitata mai curand decat ne putem noi imagina! 🙂