Cica dincolo de Ocean, peste mari si tari, in lumea celor puternici si mereu flamanzi, e un oras cu multe firme luminoase. Acolo, hotelurile si restaurantele se iau la intrecere, care mai de care, sa gaseasca locsorul de pozitionare in inimioara consumatorului … Orasul se cheama Las Vegas si se spune ca ar fi fost construit intr-un desert, cu fonduri nerambursabile :-)!

Un loc cu totul special – HEART ATTACK GRILL, a tinut sa ne dea zilele trecute o lectie clasica de “publicity”. Ce-ar fi daca un Client de-al nostru chiar ar suferi un atac de cord in timp ce mananca un “TRIPLE BYPASS BURGER” la noi in restaurant? (Si ce s-ar intampla daca un cetatean in trecere, ar filma cu telefonul scena “salvarii” omului respectiv, cu packshot final pe logo-ul companiei?) Credeti ca “stirea” va face inconjurul Planetei?

Pentru a viziona lectia de publicity – puteti da click aici: http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/man-suffers-heart-attack-while-eating-heart-attack-185717972.html

Iar ca sa va facem pofta, am cautat sa vedem ce si-a propus “bietul” om sa dea gata in seara respectiva :-)!

Bypass Burger, Heart attack Grill

Can I have a Triple Bypass Burger, please ... ? ... oh, yes ... and for desert, would you call the Ambulance for me, thanks a lot!