Cum, n-ati auzit de Rebecca Black?

Detine recordul celui mai vizionat Clip YouTube pentru anul 2011!

Fiind “cel mai cel”, trebuie sa mentionam ca a strans un pic peste 25 de milioane de “play”-uri.

Nu ca ar conta foarte tare, dar mai multi sunt cei care au dat “dislike” (535.000) fata de cei carora le-a placut (128.000) … Ca-n politica, marea majoritate a participantilor la trafic – s-a abtinut!

L-am vazut de doua ori, incarcand sa inteleg rolul omului negru cu ceasul mare, dialogand cu privitorul de la volanul masinii sale in mers … O adevarata pata de culoare :-), care explica probabil numele melodiei – “Black Friday”?!

Tin sa consemnez si primul gand care mi-a trecut prin minte, apropo de lipsa de inspiratie a textierilor din toate timpurile: da-i ‘nainte cu La-La-La, repeta-te, sau fluiera si tu ceva acolo … numai nu te opri!

Va las cu Rebecca, o fata saraca de dincolo de Ocean, pe care o situez la granita clasei a 9-a cu a 10-a, sa o ajutati sa iasa din dilema existentiala a alegerii intre bancheta din spate si locurile din fata ale unei masini apartinand colegilor ei de … liceu!

P.S. … vedeti ca aveti doua butoane, cu pozitii diferite ale degetului! Keep on the good job … 🙂 Caci, vorba-ceea: “I-am dat cu HUO, … pan-am facut-o star!”