Byron Bay Bluesfest - Lista invitatilorAustralia este in febra pregatirilor pentru unul din cele mai mari Evenimente ale industriei muzicale: Byron Bay Bluesfest. Pentru organizatorii de concerte sau evenimente in general, un popas pe site-ul http://www.bluesfest.com.au/ este o placuta trecere in revista a listei de ingrediente necesare perfectiunii … Sigur, factorul “meteo” e intotdeauna o mare necunoscuta, dar sa speram ca vor prinde nopti cu cer senin!

Cu toata gratuitatea de care dispunem (inca) pe internet, si careia nici macar nu stim cui trebuie sa-i multumim, atunci cand aflam despre un trecut muzical al Planetei la care (din motive de tot felul :-)!) nu am putut participa … ramanem la parerea ca muzica – dar si teatrul, si filmul! -, au nevoie de emotia salii de spectacol: atat pentru a fi sustinute, cat si pentru a fi intelese …

Pentru documentare insa, resursele actuale ale internetului sunt exceptionale. Iata bunaoara, aflam despre Eric Johnson, Steve Vai si Joe Satriani ca au organizat un turneu in 1996 “G3” (initiativa a fost a lui Satriani). Ne-am dori sa-i avem (si) in Romania … :-)!