Dragilor,

bine v-am regasit … din Italia! Ideea ca “suntem peste tot acasa”, vorba galeriei Rapidului, se potriveste in Italia mai mult ca oriunde in strainatate. Puteti urmari filmuletul autocritic semnat cu umor de Bruno Bozetto si sa va intrebati daca in locul steagului italian nu s-ar potrivi perfect tricolorul romanesc?!

Nu numai ca suntem multi aici, dar – cum ati observat din materialul prezentat mai sus, ne potrivim teribil ca … mentalitate! De aceea, firescul initiativei media romano-italiene s-a asternut  peste cele doua natiuni de ginta latina mai degraba mai tarziu decat prea devreme …

Vesnic neastamparatul Dan Diaconescu … e din aceasta perspectiva un om care observa atent lumea din jur, felul in care e construita, trendurile ei – nimic mai mult, nimic mai putin decat un speculant de clasa. “Domnul in Direct” a reluat transmisia dintr-un studio inchiriat in Italia si emite prin satelit, in ciuda CNA-ului din Romania, pentru ca a simtit bine: avem drepturi, suntem cetateni europeni si semanam cu cei care se deosebesc fundamental de spiritul german al Europei de maine!

Primary Target, de data aceasta: romanii din peninsula. Dar – daca-si va negocia prezenta in grilele cablistilor, il vom regasi in curand si acasa!

 

Dan Diaconescu in Direct la ROMIT TV

Dan Diaconescu in Direct la ROMIT TV