Imaginile spun mai mult decât cuvintele. Ca introducere, doar atât: dacă meciul s-ar fi oprit în minutul 20 – şi ai fi întrebat pe cel mai înfocat suporter al Germaniei: “Spune-mi sincer, e 0-0 … dar dacă ar fi să acorzi victoria ACUM uneia din echipe: cine ar merita să o câştige?” – oricare ţi-ar fi spus: SPANIA!

Puyol scores for Spain

După ce a ratat o ocazie mare în prima repriză, Puyol nu a mai vrut decât un singur lucru: o a doua şansă. Şi aceasta a venit, la un corner: s-a înălţat perfect şi a şutat cu capul. Kedhira, pare pierdut într-o mare de tricouri roşii!

Neuer has a late reflex

Manuel Neuer, portarul lui Schalke – are un reflex, dar acesta e unul târziu. Dacă o fracţiune de secundă face diferenţa – atunci asta a fost cea mai lungă fracţiune de secundă din cariera lui Neuer… Mingea şutată de Puyol a fost prea puternică!

Happy Spanish Players

În jurul căpitanului lor, spaniolii înţeleg că sunt la câteva minute de o mare realizare: prima lor finală de Campionat Mondial!

Schweinsteiger manages defeat syndrome

… la fel, înţelege şi Schweini că generaţia lui este contemporană unei forţe supranaturale, numită Spania.

Vicente Del Bosque knew it all the way...

Singurul din imagine care nu se bucură, pentru că şi-a propus să o facă doar la sfârşitul turneului: Vicente Del Bosque – care, prin atitudinea sa pare să spună: “Era normal. Am fost peste ei şi băieţii noştri chiar meritau victoria astăzi!”