Recent, Natura a chemat din nou politicienii să constate realitatea …”din teren”… Ne imaginăm febrilele pregătiri, înainte de plecare:

“Cum, iară inundaţii?! Parcă am mai discutat o dată chestiunea asta! Cine trebuia să se ocupe? Nu aţi transmis planurile de întărire a digurilor, nu aţi prezentat scenarii ale debitelor mărite? Nu am alocat fonduri? Cum, ce spui? S-au deturnat? Cine a stabilit asta? Eu de ce n-am fost informat? Să am un raport complet pe birou mâine, la prima oră! Păi, trebuia să stăm liniştiţi acum, să vedem de guvernare, şi noi o ţinem dintr-o criză în alta… Hai, cizmele de cauciuc şi la treabă. Vine şi şefu’ da’ a zis că ne lasă nouă primele zile, pentru a prelua impactul mediatic … că el nu mai are nevoie.

Blaga, tu rămâi la Bucureşti – eşti la pupitru de comandă. Elena şi cu mine plecăm pe teren.  Elena, ce zonă îţi alegi? Bine, foarte bine – atunci merg eu în partea cealaltă! Ştiu deja ce-o să fac, găsesc eu o lopată ceva, la faţa locului! Am dat cu coasa, am lovit cu securea, acuma le arăt că mă pricep şi cu lopata! Nu mi-e frică de muncă – doar am plecat de jos! Tu Elena, ce-o să faci – că doar nu se cade să pui mâna pe sacii de nisip? Cum? Cadouri? Bine, cum spui, foarte bine!

Hai, toată lumea ştie ce are de făcut! Ne vedem diseară la ştiri, vă pup!”

Imaginaţia Doamnei Udrea în combinaţie cu inspiraţia consilierilor de comunicare au reuşit atât de bine… încât alegerea cadourilor – pantofi cu toc + ciocolată au dezvoltat o reţetă de succes mondial!!!

Iată: tocmai în Anglia îndepărtată, pol al axei Washington-Londra, ecourile gestului udrescian sunt interpretate de o manieră laudativă pe care trebuie să o apreciaţi cum se cuvine.

Vă invit să comentăm (cu calm!) INCREDIBILUL ARTICOL DE MAI JOS: http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/joan-smith/joan-smith-heels-show-the-humanity-burkas-lack-2029165.html