Publicitatea zilei de maine o gustam cu satisfactie inca de azi, incercand sa presimtim cum vom primi mesajele in viitor. Imi imaginez dialogul de mai jos:

– Hello, Gibson Corporate? Aici Google Inc., buna ziua!

– Buna ziua, Google Inc.! Cu ce idee geniala ne surprindeti azi?

– Noi ne-am gandit sa facem o campanie pentru a creste notorietatea chitarelor voastre. Vom aloca o zi intreaga unui Banner interactiv – o chitara la care fiecare dintre cautatorii nostri sa poata canta, folosind mouse-ul! 

– Perfect, ideea ne place. Evaluam a doua zi rezultatele campaniei – prin pozitia pe care o vom avea in motorul vostru de cautare, atunci cand cineva introduce cuvintele cheie “chitara” sau “chitara electrica”…

– De acord, pretul ramane flexibil, in functie de performante!

Dupa cum sper sa rezulte din filmuletul de mai jos, cei cu adevarat pasionati de chitara electrica nu au cum sa nu fi auzit de celebrele chitari Les Paul. Cati insa stiu care e legatura acestora cu Gibson Corp.? Cati stiu cine a fost Les Paul? In ce an a adus pe lume prima lui chitara? …

Publicitatea viitorului are pecetea lui “NE PLACE CEEA CE STIM!” – si va fi o publicitate educativa, pe care o vom invata in joaca – adica interactiv!