… e replica memorabila a lui Costi Mocanu, la scorul de 1 – 1 in meciul de astazi dintre FC Steaua Bucuresti (echipa-fanion a fotbalului romanesc) si AC Larnaka (o formatie din Cipru). Cipriotii tocmai ce inscrisesera golul egalizator – si noi nu stiam inca despre forta vitala care sta in muntenegreanul Nikolici: prieteni, zic sa-l naturalizam pe baiatul asta!

Ce THRILLER mai mare ar avea de consumat romanii, decat sa o vedem vreo doua saptamani de acum incolo pe “vedeta” Zavoreanu – cumplita infatisare! – intre doua vrajitoare dintre care una se cheama Melissa si cealalta Vanessa,  pe prima pagina a tabloidului CanCan, aratand mai infricosator decat cele doua femei pe care le-a denuntat la DNA?!

In ce lume traim?

Bine ca s-a calificat Steaua, imi spun – dar nu sunt sigur ca am scapat de THRILLERE si mai ales de obsesia unora din mass-media ca majoritatea am avea nevoie sa servim asemenea cocktailuri dimineata, la pranz si eventual seara, inainte de culcare!

Din respect fata de voi – nu dam poze si nici citate. Gata cu media traditionala – a apus in norul derizoriului: un 3 la 1 cu Larnaka a ajuns sa fie aplaudat ca o mare victorie iar pitica Zavoreanu umple canalele cu un conflict regizat 😦 !