Fiind vorba despre o bere de la celalalt capat al lumii,  unde se zice ca ar sta toti cu capul in jos,  putem spune opinia noastra fara sa doara pe nimeni.

Desi …, daca ne gandim la conexiunea universala a internetului, cine poate sti dinainte daca drumul acestui mesaj nu se va abate pe ecranul unui roman emigrat in tara cangurilor? Daca va fi asa, sa incep prin a-i saluta pe fratii nostri din Australia, si sa le transmitem mesajul nostru de invidie ca au parte de Carlton Draught!

Pe cand noi – europenii – ne pregatim de o finala nemteasca a Champions League, antrenandu-ne de zor cu olandezii de la Heineken (care au mizat la sigur  pe fotbal) … imaginand un context in care consumatorul de bere isi stinge emotiile generate de sportul rege in fata televizorului, aproape de eroii din teren, australienii de la Carlton Draught se adreseaza de ani buni direct consumatorului de bere, aceluia care stie ca setea se stinge de la al zecelea pahar in sus! Adica Eroului necunoscut care … le face vanzare prin baruri.

Cineva in Australia, stand probabil cu capul in jos, a facut o conexiune geniala, privind ADEVARUL in fata:  un bautor de bere devine mai incet pe masura ce se imbata … nu cumva e aici rost de o comunicare mai aparte? Lasand la o parte falsitatea cu care sunt evidentiate toate virtutile, sa ne aplecam curajos spre vicii! Ele sunt de altfel, vorba lui Aristotel, de doua ori mai numeroase decat virtutile … (logic: fiecare virtute are, la cele doua extreme ale ei, cate-un viciu – fie negativ, fie pozitiv!)

Nu vorbim de-o lauda adusa viciilor, ci de folosirea Adevarului in favoarea unui consumator captiv. Pe caldurile alea de-acolo, cum poti supravietui fara o bere rece, la draft?!

Va invit sa urmariti traseul (evolutia) discursului acestei marci, incepand cu anul 2005 …  si sa felicitam impreuna mintea frumoasa care a generat tag-line-ul “MADE FROM BEER”.

Intr-adevar, asa arata o viata care se invarte in jurul … dozatorului de bere! 🙂

2005 – BIG AD

2010 – SLO MO (GENIALA!)

2012 – BEER CHASE