Anul acesta, odata cu implinirea a 110 ani de existenta, Harley Davidson da o lovitura de imagine si ne invata cum se fac lucrurile la nivelul “passional-grande”.

In primul rand, produc un spot pe care va invit sa-l vizionati mai jos. E mai presus de comentarii. Acolo povestesc, in peste doua minute, despre crezul lor – al bikerilor, al easy-riderilor … si il rostesc liturgic, asa cum se rosteste Crezul in Biserica, Duminica! Ba chiar, pentru a nu lasa dubii asupra mesajului, incheie cu “Amin!”.

Apoi abia, continua cu inca o mutare geniala: cheama 800 de bikeri in Piata Sfantului Petru din Roma, intr-o Duminica, la Sfanta Liturghie. Si, pentru a nu lasa loc de intors, (si a se asigura ca mass-media va scrie la greu despre acest lucru), fac cadou Papei Francisc doua motociclete. Vezi aici: http://www.euronews.com/2013/06/13/pope-offers-biker-blessing-to-harley-davidson-fans/

Cu siguranta ca vor curge inca rauri de cerneala pe aceasta tema, dar la mijloc este credinta insasi. Care cere fapte, nu vorbe. Si care te transforma in fanatic, daca o ai. Harley este o marca pretentioasa, care cere mult de la utilizatorul sau … o marca puternica este o marca transformatoare!