Ce repede am parcurs drumul spre ziua in care ne lipim de televizorul conectat la internet si ne alegem singuri productiile pe care dorim sa le urmarim. Acelea despre care credem ca ne pasioneaza, ne preocupa, ne relaxeaza sau ne informeaza … Parca ieri plateam abonamentul catre providerii de cablu, care stabileau oferta in baza contractelor si a unor reguli de “must-carry”, de care n-am fi auzit niciodata, daca nu s-ar fi certat intre ei … Si ce daca in grile erau incluse programe unguresti sau manele-non-stop din care nu-ntelegeam nimic?! Ele erau servite “la pachet”, pentru ca noi sa ne antrenam degetul cel mare in dexteritatea de utilizare a telecomenzii.

Am scapat. Prin televizoarele noi, si transmisiile HD Online – suntem conectati la lumea larga si putem sa ne alegem grila dupa gust si interes. Am devenit propriul nostru CNA – ca sa spun asa 🙂

O vreme, aceste emisiuni nu vor fi deocamdata calibrate sa poarte mesaje publicitare, de aceea vor fi in regim “platit” … dar luxul se plateste, nu-i asa?

Ce spuneti, ati dori sa urmariti un serial ca acesta?