Va fac o marturisire.

Primele doua dati nu am votat pentru Iliescu, dar apoi … nu stiu cum s-a intamplat, am votat pentru Iliescu pentru ca mi-am zis ca un Corneliu Vadim Tudor e prea de tot in postura de Presedinte. Asa am invatat cum e cu “votul negativ”.

Si va mai spun una.

Prima oara am votat cu Basescu, la Primarie. Si a doua oara, la Presedintie. Acuma, simt ca as vota pentru suspendare – daca se va ajunge la vot, bineinteles.

Sunt oare un tip atat de … instabil emotional?

Sunt oare un tip intr-atata de naiv incat sa am nevoie de ani intregi pentru a-mi da seama de adevaratele intentii ale celor din jur?

Stiu … totul isi gaseste in cele din urma explicatiile cuvenite, dar ceea ce ma intristeaza cu adevarat zilele acestea, e raspunsul cancelariilor occidentale – asta ne spune multe despre diplomatia romaneasca, sfasiata intre interesele de partid si cele ale tarii … Unde sunt cei care ar trebui sa ne apere imaginea din afara?!

De cate frunze vom avea nevoie sa acoperim goliciunea noastra … in ochii lumii civilizate, datorita unei grabe pe care – din pacate -, nu o pot intelege nicicum.