Nu a venit Argentina. Dar la un moment dat, vom incepe, totusi.

Inainte de adevarata inaugurare a noului stadion “23 August” – sau, cum ii spune acum “National Arena” (dintr-o umilinta suplimentara si oarecum inutila fata de noii stapani – care-or mai fi si aceia?), sa ne gandim la asteptarile pe care le avem … de la cei ce vor juca in viitor: fie in meciuri de Campionat, meciuri europene sau meciuri ale echipei nationale.

Vom incepe bine, cu un meci contra Frantei.

Dupa esecul organizarii meciului cu Argentina lui Messi care n-a mai prins avionul la timp, a urmat demisia lui Ionut Lupescu ( din pacate fara vreo directa legatura cu anularea meciului inaugural ) – iar acum, la inceputul lui Septembrie, vom afla cat de competitivi suntem la export.

Franta nu are motive sa ne ierte – dar presimt ca baietii lui Piti se vor concentra si vor juca la sacrificiu, fiindca le-a fost promisa o prima inedita: castigati cu Franta si admit reintoarcerea lui Mutu si Tamas! Cinismul lui Piturca a atins cote de pe care putini le-ar fi banuit – adica jucati cu seriozitate, si va inlocuiesc cu niste neseriosi, de care ma bucur ca am scapat :-)!

Nu pot estima cat de mult ne vom apropia prin acest nou stadion de elita fotbalului mondial, dar fenomenul stadion-presiune/sustinere public-rezultat este cat se poate de real si merita urmarit. Doar de aceea, s-au desfiintat pistele de alergari (atletism) – nu? Altfel, ce legatura gasiti intre Stadioane si Elite?!